Albron Catering

Al ruim honderd jaar houdt Albron zich bezig met de zorg voor lekker en gezond eten en drinken. Tegenwoordig staan dagelijks bijna 6.000 medewerkers op meer dan 1.000 locaties in Nederland voor hun gasten klaar: Bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op feesten en evenementen en verblijfsrecreatie.

Voor Albron verzorgde Anderson Concepting een tweedaags maatwerk programma dat onderdeel uitmaakte uit van het Albron Talentenprogramma. Ieder jaar mag een select gezelschap medewerkers deelnemen aan dit programma met als doel het verbeteren van de denk- en werkvaardigheden.
 
Het programma is ontwikkeld en uitgevoerd door Martijn Anderson, in opdracht van de afdeling opleiding en ontwikkeling van Albron. Het onderwerp was out of the box denken met als doel het verbeteren van de dienstverlening.
 
Dag 1 van de training 'out of the box denken' bestond voornamelijk uit instructie en oefening. Aan het eind volgde een praktijkopdracht. De uitgewerkte praktijkopdracht werdtwee maanden later (tijdens bijeenkomst 2) besproken en uitgediept.

Reacties van deelnemers:
 
- De training "Out of the box" heeft echt iets losgemaakt bij mij. Bij start van de training gaf ik aan niet creatief te zijn (daarbij kreeg ik van collega´s wel te horen dat ik mijzelf daarin niet moest onderschatten), na de tweede dag kwam ik hier volledig op terug!

Met behulp van verschillende technieken en een stappenplan heb ik geleerd mijn brein open te stellen en mijn fantasie de vrije loop te laten. Ik heb echt geleerd om "out of the box" te denken en heb hier nog regelmatig profijt van.

- Martijn heeft mij ook geïnspireerd om mijn andere (creatieve) hersenhelft te laten werken.

- De twee trainingsdagen met Martijn Anderson waren erg inspirerend en leerzaam.

- De Kansdenksessie die ik op locatie heb georganiseerd was erg verrassend. Ik heb genoten.

- Creatief denken is voor mij het vermogen om iets te produceren dat zowel nieuw als toepasselijk is. Daarvoor geldt wel: Een idee alleen is niets, je moet er ook wat van maken!